Brystløft uden implantater

Hvis dit bryst hænger eller er blevet slapt efter fx vægttab, graviditet eller amning, kan et brystløft være nødvendigt for at genskabe brystets placering og form. I nogle tilfælde har patienten mistet så meget fylde at det kan være behov for at kombinere brystløftet med en brystforstørrende operation (BFO). I tilfælde af at du ønsker, at få genskabt fylden med et brystimplantat, anbefaler vi ofte, at udskyde brystløftet, indtil efter brystforstørrelsen, da den brystforstørrende operation i sig selv løfter brystet.

Der findes forskellige metoder til at foretage et brystløft, alt efter hvor stort hudoverskuddet er. Er hudoverskuddet minimalt og skal brystet kun løftes nogle få cm, kan man nøjes med ar omkring brystvorten. Er der behov for større brystløft er det nødvendigt med et ”anker”-ar. Navnet stammer fra arrets placering: rundt omkring brystvorten, lodret ned mod brystfolden og vandret i brystfolden.

Du skal være opmærksom på at det endelige resultat kan påvirkes af vægttab eller vægtøgninger, samt graviditeter og amning.

 

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling. Din tryghed er vores højeste prioritet! Vi ønsker dig varmt velkommen på vores klinik centralt i Roskilde.

+ 45 82 82 55 55