Brystforstørrende operation med implantater

Brystforstørrelse er den mest efterspurgte plastikkirurgiske operation. Vi har over de seneste 20 år foretaget over 10.000 brystoperationer. Vores mål er at skabe et naturligt og harmonisk udseende. Det er et af de indgreb, som medfører den største patienttilfredshed. Der er forskellige årsager til, at kvinder ønsker, at få foretaget en brystforstørrende operation (BFO). Det er oftest enten et længere varende ønske om et større bryst, alternativt ønsker kvinden, at få genskabt fylden efter graviditet og amning. Med alderen bliver brystvævet tiltagende slapt, i disse situationer kan brystimplantater ligeledes genskabe volumen.

Ved forundersøgelsen beslutter du i samråd med kirurgen, hvilke brystimplantater der skal anvendes og om de skal placeres over eller under brystmusklen. I langt de fleste tilfælde bliver brystimplantaterne placeret under musklen. Vi har specialiseret os i anlæggelse af brystimplantater, der efterlader så lidt synlige ar som muligt, enten via et zig-zag formet ar gennem brystvorten eller via folden under brystet. Der skæres ikke igennem kirtelvævet, således at mulighederne for senere at kunne amme er til stede. Det skriftlige informationsmateriale gennemgås og du informeres om operationen og risici.

Brystimplantater, som anlægges via brystvorten, resulterer i en forlænget operationstid, hvorfor prisen på denne operation er dyrere end adgangen via brystfolden.

Over den seneste årrække har vi oplevet at en stigende interesse for større brystimplantater. Vi gør os ikke til dommere, hvad angår den ”rigtige” bryststørrelse, men hvis patienten har et urealistisk ønske om valg af størrelse, kan vi blive nødt til at sige fra.

Tobaksrygning bør undgås 2 måneder før og efter brystoperationen.

Læs venligst Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde og Aarhus.

+ 45 46 32 50 05