Brystforstørrende operation - Brystforstørrelse

Der er forskellige årsager til at kvinder ønsker at få foretaget en brystforstørrende operation. Nogle ønsker mere fylde end den nuværende bryststørrelse, andre ønsker genskabt formen efter graviditet og amning.

Vi har mange års erfaring med BFO og anvender både dråbeformede og runde implantater, alt afhængigt af patientens ønske til form og udseendet af patientens bryst. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at foretage et brystløft samtidig eller efter en BFO.

Vores mål er at skabe et naturligt og harmonisk udseende, med mindst mulig risiko for komplikationer.

Tryghedsgaranti med kapselforsikring og ultralydsundersøgelse efter 10 år er inkluderet i prisen.

Vi benytter implantater af højeste kvalitet og giver tryghedsgaranti i form af 5 års gratis kapselforsikring, samt gratis UL undersøgelse af dine implantater efter 10 år. Vi ønsker at vores patienter føler sig så trygge som muligt i forbindelse med en operation. Kontroller efter operation er naturligvis uden ekstra omkostninger.

Læs mere 

Du kan læse om forløbet fra forundersøgelse til tiden før og efter din brystforstørrende operation i menuen under punktet "Patientinformation."

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling. Din tryghed er vores højeste prioritet! Vi ønsker dig varmt velkommen på vores klinik centralt i Roskilde.

+ 45 82 82 55 55