Rynke og Ansigtsbehandling, samt læbeforstørrelse.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30´erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur. 

Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om at friskere “look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at se trætte ud eller mørke rande under øjnene.

Vi tilbyder effektiv rynkebehandling med Botox og vævsfylderen Belotero. Disse behandliger er blevet tiltagende populære, da man kan opnå et betydeligt friskere udseende uden at skulle have foretaget et kirurgisk indgreb. Behandling med Botox og Belotero kan oftest klares på under en halv time og giver sjældent andre bivirkninger end lidt lokal rødme, som hurtigt aftager.

På vores klinik i Roskilde udføres Botox og fillerbehandling af vores plastikkirurg. Plastikkirurger er som eneste faggruppe i DK uddannet til at foretage kosmetiske ansigtsløftninger/kirurgi. Den erfaring, mener vi, giver grundlag for at tilbyde den bedste behandling til vores patienter.

Se før/efter fotos i menuen.

Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering ved vores erfarne plastikkirurg.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling. Din tryghed er vores højeste prioritet! Vi ønsker dig varmt velkommen på vores klinik centralt i Roskilde.

+ 45 82 82 55 55