Ansigtsoperationer og rynkebehandling.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30´erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur. Derudover mister vævet sin elasticitet og muskel- og fedtvæv kommer til at hænge, hvilket resulterer i et mere træt udseende.

På vores klinik i Roskilde udfører vi alle kosmetiske ansigtsoperationer, herunder ansigstsløft / Facelift, øjenlågsoperationer, pandeløft og operation af flyveører.

Ud over opererationer tilbyder vi ikke kirurgiske rynkebehandlinger med Botox og væsfylderen Belotero, som anvendes både til at tilføre volumen til f.eks læbeforstørrelser og kindben, samt til at udglatte dybe furer i ansigtet.

Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om at friskere "look". De fleste klager over enten rynker og linjer, at se trætte ud eller mørke rande under øjnene. Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering ved en af vores erfarne plastikkirurger.