Plastikkirurgi & Plastikoperationer

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring inden for kosmetisk plastikkirurgi og plastikoperationer. Vores team af speciallæger og sygeplejersker prioriterer din sikkerhed og tryghed højt både før under og efter din plastikkirurgiske behandling. Din plastikoperation foretages på vores klink i Roskilde.

De fleste personer har ofte gået med tankerne om plastikkirurgi i flere år før de vælger at kontakte os. Der er mange individuelle ønsker til resultatet af en plastikoperation, men fælles for næsten alle patienter er ønsket om et bedre selvværd den dominerende årsag.

Hos Pfeiffer tager vi os god tid til at forstå den enkelte patients ønsker og vi forsøger i høj grad at inddrage patienten i beslutningsprocessen forud for en plastikoperation. Vi er derfor fuldstændig enige i resultaterne fra et nyt videnskabeligt studie, som har undersøgt forholdet mellem plastikkirurgi og patienttilfredshed. Studiet viser at god kommunikation og forståelse for patientens bekymringer og ønsker giver en høj patienttilfredshed.  

Gode resultater og god kommunikation er årsagen til at vores patienter giver os topanmeldelser, aktuelt 9,5 ud af 10  

Hvis du går med overvejelser om plastikkirurgi er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille tid til en forundersøgelse.   

Du kan i menuerne nedenfor læse om de forskellige typer operationer vi foretager. For at gøre navigationen mere mere overskuelig er behandligerne opdelt i punkterne Bryst, Ansigt og Krop.