Botox

Botox er velegnet til behandling af de mimiske ansigtsrynker. De fleste patienter kontakter os med henblik på rynkebehandling af området mellem øjnene, panden, ved siden af øjnene (kragetæer), samt ønsket om et mindre løft af øjenbrynene. Forud for rynkebehandling med Botox, vil du blive set af en af vores plastikkirurger, som vil informere og vejlede dig om effekten og varigheden af behandlingen.

Ved forundersøgelsen vil du sammen med vores plastikkirurg blive enige om de områder der skal behandles.

Botox virker ved at hæmme nerveimpulserne til de små mimiske muskler. Selve behandlingen med Botox varer ca 1/2 time. Effekten indtræder gradvist efter 2-3 dage og har fuld effekt efter ca 14 dage. Varigheden af botox er mellem 3-6 måneder. 

Det er meget sjældent at der opstår komplikationer til botoxbehandling, hvis behandlingen udføres af en øvet behandler. Du kan forvente at der opstår lokal rødme omkring indstikstederne som aftager i løbet af få timer. Du må efter 4 timer anvede makeup og creme. Undgå fysisk aktivitet til dagen efter din behandling. Du kan ikke behandles med botox hvis du lider af forskellige neurologiske sygdomme